Initiatoren

Institute of Insurance Economics
der University of St. Gallen (I.VW St. Gallen)

Het Institute of Insurance Economics van de University of St. Gallen is een internationaal actief onderzoek, opleiding en consultancy bedrijf. Als onderdeel van de universiteit St. Gallen, bevordert het instituut de dialoog tussen wetenschap, praktijk en politiek. Het Instituut staat ook voor onafhankelijk onderzoek op het gebied van Customer Value.

maasProf. Dr. Peter Maas

Lid van het Executive I.VW St. Gallen en management professor aan de Universiteit van St. Gallen / Zwitserland.

Prof. Dr. Peter Maas heeft meer dan 100 wetenschappelijke publicaties op het gebied van Customer Value Research, Integrated Service Management en beleidsvormen in de financiële sector. In 2008 ontving hij de Best Paper Award van het JfB Journal für Betriebswirtschaft. Prof. Dr. Maas is regelmatig spreker op internationale top management inhouse bijeenkomsten en bij open enrolments.

ServiceValue GmbH

Het analyse en consultancy bedrijf ServiceValue heeft sich gespecialiseerd op de onderlinge verbanden tussen ondernemingen en hun stakeholders: klanten, medewerkers en partners. Een bijzondere nadruk wordt gelegd op het genereren van business indicatoren en het optimaliseren van de servicewaarde voor en van belanghebbenden.

dethloffDr. Claus Dethloff

Beherend vennoot van ServiceValue GmbH

Dr. Claus Dethloff werkt al vele jaren met de psychologische implicaties en analyse van de kwaliteit van de dienstverlening en klantgerichtheid. Gedurende zijn academische en professionele loopbaan heeft hij bij veel bedrijven uit verschillende industrieën audits doorgevoerd en advies geven over de strategische en operationele service excellence.